Broodpudding met Witte Chocolade en Abrikozen

Broodpudding met Witte Chocolade en Abrikozen

Beoordeling
4,0 
Een klassiek en perfect dessert dat perfect bij ijs wordt geserveerd.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
10 20 min 40 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Scheur het brood in stukjes en voeg de suiker toe.
2. Verwarm de melk en meng met het ei en giet het over het brood.
3. Smelt de chocolade en giet het broodmengsel samen met de gehakte abrikozen erover. Meng goed.
4. Bak in de oven op 170 ° C (bak 1 grote pudding gedurende 1 uur, bak 2 kleine pudding gedurende 35-40 minuten).

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 138 calorieën in een portie Broodpudding met Witte Chocolade en Abrikozen.
Calorieën Verdeling: 21% vet, 67% kolhy, 13% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
579 kj
7%
138 kcal
Vet
3,32g
5%
Verzadigd Vet
1,645g
8%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,595g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,298g
Koolhydraten
23,98g
9%
Suiker
14,88g
17%
Vezels
2,1g
Eiwitten
4,53g
9%
Zout
0,29g
5%
Cholesterol
28mg
Kalium
139mg
7%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten