Appeltaart

Appeltaart

Beoordeling
5,0 
Een eenvoudig toetje met een zachte korst en makkelijk te bereiden.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
8 15 min 25 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Bladerdeeg op bakplaat met bakpapier.
2. Snijd de appels in plakjes. Verdeel de appelschijfjes over het bladerdeeg. Vorm bladerdeeg in een mand.
3. Verhit de boter in een steelpannetje met de suiker, kaneel en zout. Giet de saus in de appelschijfjes.
4. Klop het ei los en gaat het over de randen van het bladerdeeg.
5. Bak 25 minuten in de oven op 180 ° C.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 257 calorieën in een portie Appeltaart.
Calorieën Verdeling: 62% vet, 34% kolhy, 4% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1075 kj
13%
257 kcal
Vet
17,6g
25%
Verzadigd Vet
10,79g
54%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,253g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,107g
Koolhydraten
21,7g
8%
Suiker
10,02g
11%
Vezels
1,2g
Eiwitten
2,26g
5%
Zout
0,05g
1%
Cholesterol
26mg
Kalium
4mg
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten