Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
8 | 1 u 10 min | 40 min |
1. | Klop in een kom het ei los, voeg suiker, bloem en boter toe. Kneed de ingrediënten samen tot een homogene massa en maak een bal. |
2. | Verpak het deeg in plastiek folie en laat het deeg minimaal een uur rusten in de koelkast. |
3. | Beboter de bakvorm. Haal het deeg uit de koelkast en plaats het in de bakvorm, zorg ervoor dat de hele vorm bedekt is met het deeg. |
4. | Was en snijd de aardbeien in stukjes en leg ze op het deeg, strooi wat poedersuiker over de aardbeien en bak ze in de voorverwarmde oven op 180 ° C gedurende 40 minuten en laat ze afkoelen. |
5. | Smelt de chocolade en leg deze op de aardbeien. |
Er zijn 494 calorieën in een portie Aardbijen Chocolade Taart.
Calorieën Verdeling: 44% vet, 52% kolhy, 4% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|