Aardbijen Chocolade Taart

Aardbijen Chocolade Taart

Beoordeling
3,0 
Heerlijke aardbijen taart met zanddeeg en pure chocolade.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
8 1 u 10 min 40 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Klop in een kom het ei los, voeg suiker, bloem en boter toe. Kneed de ingrediënten samen tot een homogene massa en maak een bal.
2. Verpak het deeg in plastiek folie en laat het deeg minimaal een uur rusten in de koelkast.
3. Beboter de bakvorm. Haal het deeg uit de koelkast en plaats het in de bakvorm, zorg ervoor dat de hele vorm bedekt is met het deeg.
4. Was en snijd de aardbeien in stukjes en leg ze op het deeg, strooi wat poedersuiker over de aardbeien en bak ze in de voorverwarmde oven op 180 ° C gedurende 40 minuten en laat ze afkoelen.
5. Smelt de chocolade en leg deze op de aardbeien.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 494 calorieën in een portie Aardbijen Chocolade Taart.
Calorieën Verdeling: 44% vet, 52% kolhy, 4% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
2067 kj
25%
494 kcal
Vet
24,37g
35%
Verzadigd Vet
15,015g
75%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
4,365g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,866g
Koolhydraten
63,99g
25%
Suiker
39,98g
44%
Vezels
3,9g
Eiwitten
5,14g
10%
Zout
0,02g
0%
Cholesterol
55mg
Kalium
135mg
7%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten