Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
10 | 15 min | 1 u |
1. | Verwarm de oven voor op 175 graden (boven- en onderwarmte). |
2. | Meng de eieren met zonnebloemolie en yoghurt luchtig. |
3. | Voeg de bloem, rietsuiker, bakpoeder en zout toe en spatel door het beslag. Voeg de schil van een citroen toe (alleen het gele deel) en meng kort. |
4. | Giet het beslag in een ingevette bakvorm van 24 cm. Bak in de voorverwarmde oven in 55-60 minuten goudbruin. De cake is gaar als je er met een prikker in prikt en hij er schoon en droog uitkomt. |
5. | Laat het 5 minuten afkoelen in de bakvorm en plaats het dan op een rooster. |
Er zijn 209 calorieën in een portie Citroencake.
Calorieën Verdeling: 35% vet, 55% kolhy, 9% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|