Risotto Asperge Champignon

Risotto Asperge Champignon

Beoordeling
5,0 
Romig, smaakvol en klassiek risottoschotel.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
3 15 min 40 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Stoof de ui in een koekenpan tot ze doorschijnend zijn, voeg dan knoflook toe, kook tot ze goudbruin zijn. Voeg gesneden champignons en asperges toe, roer.
2. Voeg risotto en groentebouillon toe. Dek af en laat 25-30 minuten sudderen, onder regelmatig roeren tot de rijst zacht wordt.
3. Voeg eventueel kaas toe en blijf roeren. Haal van het vuur als je klaar bent.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 276 calorieën in een portie Risotto Asperge Champignon.
Calorieën Verdeling: 28% vet, 62% kolhy, 10% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1153 kj
14%
276 kcal
Vet
8,43g
12%
Verzadigd Vet
7,376g
37%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,002g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,006g
Koolhydraten
42,17g
16%
Suiker
1,91g
2%
Vezels
0,6g
Eiwitten
6,79g
14%
Zout
6,74g
112%
Cholesterol
0mg
Kalium
50mg
3%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten