Rozijnen Suikerbrood

Rozijnen Suikerbrood

Beoordeling
5,0 
Zacht en lekker brood, perfect voor ontbijt of tussendoortje.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
12 45 min 30 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Klop het ei met de suiker in een mengkom.
2. Verwarm melk in een magnetron of in een pan. Giet de melk in een mengkom en voeg dan gist en margarine toe tot ze gesmolten zijn.
3. Voeg bloem toe aan het eimengsel en meng goed. Voeg dan het melkmengsel, de rozijnen en de parelsuiker toe. Kneed het deeg goed door. Laat het 40 minuten rijzen.
4. Vorm het deeg en doe het in een voor ingevette bakvorm. Bak ongeveer 30 minuten op 200 ° C.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 327 calorieën in een portie Rozijnen Suikerbrood.
Calorieën Verdeling: 30% vet, 62% kolhy, 8% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1368 kj
16%
327 kcal
Vet
10,88g
16%
Verzadigd Vet
4,312g
22%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,305g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,233g
Koolhydraten
51,26g
20%
Suiker
15,99g
18%
Vezels
2,2g
Eiwitten
6,91g
14%
Zout
0,04g
1%
Cholesterol
16mg
Kalium
227mg
11%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten