Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
2 | 3 u 20 min | 40 min |
1. | Was de rijst en laat 2uur staan in een kom met vers water op kamertemperatuur. |
2. | Giet de rijst af en dep deze droog. Doe in een kom alle andere ingrediënten, gist het laatste en meng deze goed door elkaar. Blend vervolgens alles tot zeer fijne structuren. |
3. | Verwarm de oven voor op 40 graden Celsius. Doe het deeg in een antiaanbakkom en laat deze bedekt met een handdoek in de oven rijzen tot 1,5-2x de originele grootte. Dit kan 2-3uur duren. |
4. | Vervolgens haal je het deeg uit de oven en warm je de oven voor op 190 graden. Eenmaal voorverwarmd zet je het deeg 35-40min in de oven. Besprenkel tussendoor af zn toe eens met water. |
5. | Haal het brood uit de oven en uit de vorm. Laat afkoelen. |
Er zijn 275 calorieën in een portie Rijstbrood.
Calorieën Verdeling: 17% vet, 75% kolhy, 8% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|