Biscuittaart

Biscuittaart

Beoordeling
4,0 
Uiterst lekkere biscuittaart.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
8 20 min 25 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Klop de eierdooiers en de suiker tot een luchtige massa.
2. Klop de gezeefde bloem door het mengsel.
3. Klop in een kom de eiwitten met het zout tot ze stevige pieken trekken.
4. Vouw het eiwit voorzichtig door het suiker-ei-bloemmengsel.
5. Schep het beslag in de beboterde en bestuifde bakvorm. Bak de taart 20 minuten op 180°C en laat afkoelen.
6. Snijd de taart in de breedte doormidden.
7. Klop de room op.
8. Bestrijk de onderste helft van de taart met de room en leg de tweede taarthelft op de eerste. Bestrooi met poedersuiker en garneer met chocoladekrullen en dien op.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 188 calorieën in een portie Biscuittaart.
Calorieën Verdeling: 44% vet, 48% kolhy, 8% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
785 kj
9%
188 kcal
Vet
9,26g
13%
Verzadigd Vet
5,046g
25%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,864g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,593g
Koolhydraten
22,52g
9%
Suiker
15,82g
18%
Vezels
0,2g
Eiwitten
3,99g
8%
Zout
0,14g
2%
Cholesterol
119mg
Kalium
53mg
3%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten