Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
8 | 20 min | 25 min |
1. | Klop de eierdooiers en de suiker tot een luchtige massa. |
2. | Klop de gezeefde bloem door het mengsel. |
3. | Klop in een kom de eiwitten met het zout tot ze stevige pieken trekken. |
4. | Vouw het eiwit voorzichtig door het suiker-ei-bloemmengsel. |
5. | Schep het beslag in de beboterde en bestuifde bakvorm. Bak de taart 20 minuten op 180°C en laat afkoelen. |
6. | Snijd de taart in de breedte doormidden. |
7. | Klop de room op. |
8. | Bestrijk de onderste helft van de taart met de room en leg de tweede taarthelft op de eerste. Bestrooi met poedersuiker en garneer met chocoladekrullen en dien op. |
Er zijn 188 calorieën in een portie Biscuittaart.
Calorieën Verdeling: 44% vet, 48% kolhy, 8% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|