Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
4 | 20 min | 40 min |
1. | De courgettes schoonmaken en in de lengte doorsnijden. Met een groenteboor uithollen, een rand van 1 cm laten staan. Het courgette vruchtvlees fijnhakken. |
2. | De ui schoonmaken en snipperen. De olijfolie in een koekenpan verhitten en de ui hierin glazig fruiten. De fijngehakte courgettes toevoegen. De knoflook pellen en erboven fijn snipperen. |
3. | De oregano wassen, de blaadjes eraf plukken, fijnhakken en door de gestoofde groente mengen. Stevig op smaak brengen met peper en zout. Nog eens 5 min. stoven. De pan van het vuur nemen en de groente laten afkoelen. |
4. | De oven voorverwarmen op 200°C. De geitenkaas in een kom brokkelen en de gestoofde groenten toevoegen, goed mengen en de courgette helften hiermee vullen. De halve courgettes in een ovenschotel leggen en in de oven in +/- 35 minuten gaar laten worden. |
Er zijn 269 calorieën in een portie Courgettes met Pittige Kaasvulling.
Calorieën Verdeling: 61% vet, 20% kolhy, 20% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|