Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
14 | 15 min | 15 min |
1. | Verwarm de oven voor op 180°C. |
2. | Klop de boter met de suiker in een grote kom licht en luchtig. Klop het ei en de vanille erdoor. Zeef de bloem met het bakpoeder en roer het door de botermassa. Roer de chocoladedruppels erdoor. |
3. | Zet 14 eetlepels op de bakplaat, niet te dicht bij elkaar omdat de koekjes vrijwel 2x zo groot worden. |
4. | Bak de koekjes 12-15 minuten goudbruin. Laat ze 2-3 minuten op de bakplaat liggen en leg ze dan op een rooster om af te koelen. Bewaar ze max 5 dagen in een luchtdicht afgesloten trommel. |
Er zijn 286 calorieën in een portie Klassieke Chocolade-Koekjes.
Calorieën Verdeling: 50% vet, 46% kolhy, 5% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|