Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Beoordeling
3,0 
Typisch Italiaans en zeer lekker.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
2 - 10 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak het spek met de sjalotjes bruin in een anti-aanbakpan. Klop de eieren met 2/3 van de kaas los in een grote kom. Klop er een soeplepel van het kokende pastawater door.
2. Giet de pasta af en roer hem direct door de ei-kaassaus. Schep het spek en de sjalotjes door de pasta, bestrooi met de peterselie en de rest van de kaas. Breng op smaak met peper. Lekker met een (groene) salade.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 598 calorieën in een portie Spaghetti Carbonara.
Calorieën Verdeling: 22% vet, 49% kolhy, 29% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
2500 kj
30%
598 kcal
Vet
14,12g
20%
Verzadigd Vet
5,164g
26%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,116g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,879g
Koolhydraten
72,86g
28%
Suiker
1,87g
2%
Vezels
3g
Eiwitten
42,91g
86%
Zout
6,35g
106%
Cholesterol
106mg
Kalium
204mg
10%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten