Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
2 | 10 min | 40 min |
1. | Verwarm de oven voor op 180 graden. |
2. | De crumble: Verwijder de steeltjes en de pitten uit de dadels indien nodig. Doe de dadels een voor een in de blender en mix deze tot een pasta. Voeg vervolgens de pecannoten en walnoten toe en mix totdat de noten grove kruimels zijn. Doe de helft van de crumble in de ovenschaal en druk deze licht aan, bewaar de rest in een aparte kom. |
3. | De fruitmix: Doe de helft van de appels en de halve peer in een blender en mix tot een moes. Schenk de moes in een kom en roer er vervolgens de overgebleven appel- en peerblokjes, kaneel en rozijnen doorheen. |
4. | Verdeel de appel-peren vulling in de ovenschaal. Sprenkel vervolgens de overgebleven crumble eroverheen. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven totdat de crumble knapperig is. |
Er zijn 874 calorieën in een portie Gebakken Appel & Peren Crumble.
Calorieën Verdeling: 60% vet, 35% kolhy, 5% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|