Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
14 | 15 min | 30 min |
1. | Meng amandelmeel, bakpoeder en zout door elkaar. |
2. | Boter zacht maken. Voeg eieren, roomkaas en yoghurt toe, breng op smaak met zoetstof en kaneel. Meng goed. Voeg dan toe aan het bloemmengsel. |
3. | Spoel, schil en snijd de appel in 4 stukken, snijd 3/4 van de appel in kleine stukjes en voeg toe aan het deeg. Snijd 1/4 van de appel in dunne plakjes voor de toppings en zet apart. |
4. | Giet het deeg in een cakevorm en leg de in dunne plakjes gesneden appel erop. |
5. | Bak 35 minuten in de oven op 180 ° C. |
Er zijn 140 calorieën in een portie Amandel Appelcake.
Calorieën Verdeling: 76% vet, 12% kolhy, 12% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|