Gestoomd Kabeljauw met Groene Asperges en Kerstomaten

Gestoomd Kabeljauw met Groene Asperges en Kerstomaten

Beoordeling
4,0 
Gestoomde aardappelen, asperges en vis met een dressing van olijfolie, citroensap en rozemarijn.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
1 10 min 50 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Schil de aardappelen en snijd het onderste van de asperges.
2. Stoom de asperges en de krieltjes in de stoomkoker gedurende 15-20 minuten.
3. Stoom de vis gedurende 12 minuten na kruiden met peper en zout.
4. Maak een dressing door de olijfolie, citroensap (volgens smaak), rozemarijn en peper en zout te mengen.
5. Serveer de kabeljauw met de asperges, krieltjes, pijnboompitten en kerstomaten op een bord. Overgiet de vis met de dressing en kruid eventueel bij met peper en zout.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 781 calorieën in een portie Gestoomd Kabeljauw met Groene Asperges en Kerstomaten.
Calorieën Verdeling: 58% vet, 20% kolhy, 22% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
3268 kj
39%
781 kcal
Vet
51,29g
73%
Verzadigd Vet
7,825g
39%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,141g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,886g
Koolhydraten
40,17g
15%
Suiker
6,68g
7%
Vezels
9,3g
Eiwitten
44,01g
88%
Zout
1,06g
18%
Cholesterol
0mg
Kalium
308mg
15%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten