Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
1 | 10 min | 50 min |
1. | Schil de aardappelen en snijd het onderste van de asperges. |
2. | Stoom de asperges en de krieltjes in de stoomkoker gedurende 15-20 minuten. |
3. | Stoom de vis gedurende 12 minuten na kruiden met peper en zout. |
4. | Maak een dressing door de olijfolie, citroensap (volgens smaak), rozemarijn en peper en zout te mengen. |
5. | Serveer de kabeljauw met de asperges, krieltjes, pijnboompitten en kerstomaten op een bord. Overgiet de vis met de dressing en kruid eventueel bij met peper en zout. |
Er zijn 781 calorieën in een portie Gestoomd Kabeljauw met Groene Asperges en Kerstomaten.
Calorieën Verdeling: 58% vet, 20% kolhy, 22% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|