1. |
Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een bakplaat met bakpapier. |
2. |
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd in reepjes. |
3. |
Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes. |
4. |
Snijd de ui in kleine stukjes. |
5. |
Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel af onder koud, stromend water en laat ze uitlekken. |
6. |
Meng de paprika, zoete aardappel, rode ui en kikkererwten met de oregano en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over de bakplaat. |
7. |
Bak ca. 25 min in de voorverwarmde oven. |
8. |
Neem de bakplaat na 10 min uit de oven en schep de kip door het mengsel. Zet terug in de oven en voeg na opnieuw 10 min de kerstomaten toe. Laat het mengsel nog 5 min verder bakken. Neem uit de oven, serveer en eet smakelijk. |