1. |
Snijd de tomaten in zeer kleine stukjes. Pel de ui en knoflook en hak ze fijn. Rasp de limoenschil. Pers vervolgens de limoen uit. Spoel de bonen en maïs onder koud stromend water en laat uitlekken. |
2. |
Meng de bonen en maïs met de gehakte tomaat, de helft van het limoensap, de helft van de knoflook en een snuifje chilipoeder. |
3. |
Snijd de kip in kleine stukjes en breng op smaak met 1/2 theelepel chilipoeder en de resterende knoflook. |
4. |
Bak de kip met de ui goudbruin in een pan met 1 eetlepel olijfolie. Zet de kip en de ui opzij. |
5. |
Gebruik dezelfde pan. Voeg hierin de tweede eetlepel olijfolie toe en roerbak hierin het bonen-groentemengsel gedurende 5 tot 6 minuten. |
6. |
Voeg op het einde de gebakken kip en de ui opnieuw toe. |
7. |
Vul de wraps. Eet smakelijk. |