Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
2 | 15 min | 20 min |
1. | Vetlaag van de eend insnijden kruiselings 8 minuten bakken op matig vuur tot het vel krokant is. 4 minuten op de vleeskant bakken. |
2. | Laat de eend 5 minuten rusten onder aluminium folie. |
3. | Appels in smalle reepjes snijden. In 2 eetlepels eendenvet laten aanstoven. Voeg eetl. rodewijnazijn toe. Voeg eetl. siroop toe. Laat ze zacht aanstoven. |
4. | Halveer de kerstomaatjes. Maak bord gereed met salade. Verdeel de kerstomaatjes erover. Snij stukje geitenkaas af en verdeel over de salade. |
5. | Verdeel de appel over de borden. Snij de eend in reepjes en verdeel over het bord. |
Er zijn 322 calorieën in een portie Eendenborstfilet met Stroop Appels.
Calorieën Verdeling: 41% vet, 25% kolhy, 35% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|