Chocoladecake

Chocoladecake

Beoordeling
5,0 
Vochtige en luchtige chocoladetaart perfect voor een kopje thee of koffie.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
14 15 min 1 u

Ingrediënten

Beschrijving

1. Preheat the oven to 180 ° C.
2. Smelt boter en meng bloem, eieren, suiker, vanille en cacaopoeder tot alles goed gemengd is. Voeg desgewenst een snufje kaneelpoeder toe.
3. Hak chocolade in stukjes en meng chocolade door het beslag.
4. Giet het beslag in een bakvorm. Bak 1 uur in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 247 calorieën in een portie Chocoladecake.
Calorieën Verdeling: 53% vet, 41% kolhy, 5% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1032 kj
12%
247 kcal
Vet
14,63g
21%
Verzadigd Vet
6,578g
33%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,377g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,13g
Koolhydraten
25,48g
10%
Suiker
10,74g
12%
Vezels
1,3g
Eiwitten
3,26g
7%
Zout
1,08g
18%
Cholesterol
40mg
Kalium
19mg
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten