1. |
Snijd de tomaten in zeer kleine stukjes. Pel de ui en knoflook en hak ze fijn. |
2. |
Rasp de limoenschil. Pers vervolgens de limoen uit. |
3. |
Spoel de bonen en maïs onder koud stromend water en laat uitlekken. |
4. |
Meng de bonen en maïs met de gehakte tomaat, de ui, de helft van de knoflook, de helft van het limoensap en een snuifje chilipoeder. Zet het slaatje in de koelkast. |
5. |
Stoom de kipfilet in zijn geheel in de steamcooker gedurende 20 minuten. |
6. |
Breng de kip achteraf op smaak met 1/2 theelepel chilipoeder en de resterende knoflook en snijd in stukjes. |
7. |
Meng de olijfolie met de geraspte limoenschil, enkele ruppels limoensap en 1/2 eetlepel koriander en voeg dit mengsel toe aan het bonen-groenteslaatje. Kruid bij met peper en zout.
Vul de wraps met de kip en het slaatje. Eet smakelijk. |